Sari

Referenssejä

Sellainen tekee yhteistyötä mm. seuraavien yhteisöjen kanssa:

AS3 Finland Oy on outplacementin, muutosjohtamisen, uracoachingin ja coachingin ammattilainen. Muutosten onnistuminen ja sujuvat urasiirtymät ovat avaintekijöitä yrityksen menestymiselle; AS3 valmentaa sekä ryhmiä että yksittäisiä työntekijöitä.

www.as3.fi

Sellainen on AS3:n alihankkija ja tarjoaa AS3:n sertifioimaa career coachingia.

Completo Consulting Oy on valmennuskumppani, joka toteuttaa mittatilaustyönä ja rautaisella ammattitaidolla asiakkailleen avainosaamisten koulutusta ja valmennusta. Valmennamme ennenkaikkea johtajia ja esimiehiä, myyntiä ja asiakaspalvelua. Kaikki mitä teemme on aidosti ja yksilöllisesti asiakkaillemme toteutettua, tunnetusti hyvin tuloksin.

www.completo.fi

Sellainen toimii Completossa työnohjaajana, valmentajana ja kouluttajana.

Context Learning Finland Oy kehittää yrityksille, julkisyhteisöille ja oppilaitoksille digitaalisia oppimisen välineitä ja menetelmiä sekä tuottaa elämyksellisiä oppisisältöjä erilaisiin oppimistarpeisiin. Yritys tarjoaa verkko- ja mobiilioppimisen ratkaisuja itseopiskeluun, monimuotokoulutukseen ja lähiopetuksen tueksi.

www.context.fi

Sellainen on Context Learningissa Project Manager.

Tehtäviin kuuluu m.m.

  • asiakkuuksien hoitaminen
  • koulutusprojektien vetäminen
  • verkkokoulutusten tuotantoon osallistuminen
  • BtoB myynti

Apteekki Express sijaitsee kekeisellä paikalla Helsingin rautatatieasema-rakennuksessa.

www.apteekkiexpress.fi

Sellainen tekee tiivistä yhteistyötä Apteekki Expressin ja apteekkarin kanssa. Yhteistyöhön sisältyy liiketoiminnan kehittämistä, työyhteisön kehittämistä, työnohjausta ja rekrytointia.

KÄPY- Lapsikuolemaperheet ry on vertaistukiyhdistys, joka tukee kuoleman kautta lapsensa menettäneitä perheitä. KÄPY ry on aatteellisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys jonka toiminta perustuu vertaistukeen.

www.kapy.fi

Sellainen toimii KÄPY ry:n kouluttajana, ryhmänohjaajana, tukihenkilönä ja hallituksen jäsenenä. Tukihenkilöitä ja muita yhdistyksen vapaaehtoisia koulutettaessa korostuu arvostavuuden ja empatian merkitys suruun liittyvän asiaosaamisen lisäksi.

Amiedu on ammatillinen aikuiskouluttaja, joka kouluttaa yksilöitä ja kehittää työyhteisöjä yli 40 vuoden kokemuksella. Amiedua ylläpitää Ami-säätiö.

amiedu.fi

Sellainen toimii Amiedun konsulttina kouluttaen mm asiakaspalvelua, vuorovaikutusta ja yhteistyötaitoja.

Viini-Virén on viinikirjoittaja ja -kouluttaja. Seikkaperäisesti viineihin perehtynyt Johan Lindberg alias Viini-Virén on kansainvälisessä suuryrityksessä johtajatasolla toiminut viestinnän ja esiintymisen ammattilainen, joka pitää omaa viiniblogiaan verkossa, kirjoittaen viiniaiheisia juttuja ja viiniarvioita. Yritysmaailmassa hiottuja taitoja käyttäen hän avaa viinimaailman saloja koulutuksen ja viihteen keinoin kohdeyleisöille räätälöidyissä tilaisuuksissa.

viiniviren.blogspot.fi     viinivireninlasissa.blogspot.fi

Sellainen myy ja markkinoi Viini-Virénin tilaisuuksia:

Lisätietoa: sellainen.fi/viini

Kiinnostaisiko sinua Sellainen yhteistyö? Ota yhteyttä!

Sari

Sari Lindberg

Sellainen

Sellainen Konsultointi Tmi