Viini-Virén

Koe unohtumaton viinitapahtuma

Viini-Virén

Järjestä asiakkaillesi, henkilökunnallesi, toimeksiantajillesi tai ystäväpiirillesi unohtumaton viiniaiheinen koulutus.

Sellainen tarjoaa yhteistyössä in kanssa viihteellisen kavalkadin viinien maailmaan, jonka parissa yleisösi viihtyy takuuvarmasti.

Nautinnollinen ja vangitseva nauru- ja makuhermot villitsevä tapahtuma yhdistää hauskasti faktan ja viihteen. Esityksen aikana tutustutaan viinimaailmaan intohimoisen riehakkaasti. Yleisö pääsee käyttämään kaikkia aistejaan kun tutustutaan niin samppanjan kuplien kuin kreikkalaisen sympoosiumin saloihin.

Esityksen aikana yleisö maistelee viinejä, jotka saumattomasti nivoutuvat tarjottuun mielikuvitusmatkaan viinien maailmaan. Vuorovaikutteisen esityksen vetää viineihin syvällisesti perehtynyt viestinnän ammattilainen.

Esitys voidaan tarvittaessa räätälöidä tietylle kohdeyleisölle tai tietyn viinipaletin ympärille. Esitys voidaan myös pitää ruotsiksi tai englanniksi asiakkaan toiveiden mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Myynti

Sellainen Konsultointi Tmi

puh.0500 605 007
e-mailsellainen@sellainen.fi

Viinitapahtuman ei tarvitse olla pelkkää ohjattua viininmaistamista, viinien analysointia tai rypälelajien opiskelua. Mukaansatempaavan Viini-Virénin johdolla yleisösi tutustuu viinien maailmaan uudella tavalla. Vuorovaikutteisen shown aikana nauru raikaa, nuuhkitaan keskittyneesti tarjolla olevia viinejä, ihmetellään viinin merkitystä kautta maailmanhistorian ja opitaan hauskoja viinitärppejä.

Viini-Virén

Viinitietoutta. ”Chablis on alue. Chardonnay on rypäle. Onko viinin nimi Chablis vai Chardonnay? Chablis on aina chardonnay, mutta chardonnay ei ole aina Chablis. Entä mikä tai kuka on Petit Chablis?”

Pohtimisen arvoista. ”Oletko arvokkaampi henkilö jos juot vain kalliita viinejä?”

Viinifaktaa. ”Humaltumisen tunnusmerkki on se, että tunnet itsesi hieman sofistikoituneeksi, mutta et osaa enää lausua sitä.”

" Opi nauttimaan viineistä nyt. Elämä on liian lyhyt huonon viinin juomiseen "

Lue Viini-Virénin kirjoituksia hänen blogisivuiltaan:

Viini-Virén

Viini-Virén: lasissa tänään

Viini-Virén

Johan Lindberg alias Viini-Virén on jo vuosia pitänyt omaa viiniblogiaan verkossa, kirjoittaen viiniaiheisia juttuja ja viiniarvioita.

Seikkaperäisesti viineihin perehtynyt Johan Lindberg on kansainvälisessä suuryrityksessä johtajatasolla toiminut viestinnän ja esiintymisen ammattilainen.

Yritysmaailmassa hiottuja taitoja käyttäen hän avaa viinimaailman saloja suurelle yleisölle.

Mukaansatempaava, vuorovaikutteinen ja humoristinen esiintymistyyli ei jätä ketään kylmäksi.

Intohimo viiniin näkyy ja kuuluu ja tarttuu nopeasti yleisöön.

- ”Suurin osa ihmisistä tuntee jonkinlaista vetovoimaa viinin maailmaan. Kynnys oppia aiheesta lisää esimerkiksi viinikursseilla on kuitenkin monelle liian korkea. Kun asiat esitetään hauskasti viihteen varjolla ja kohdeyleisö huomioiden, tilanne muuttuu. Ihmiset osallistuvat omilla ehdoillaan ilman paineita, nauttien samalla viinistä ja viihdyttävästä esityksestä. Hyvä viihde on aina opettavaista – aivan kuten hyvä opetus on viihdyttävää.”